Vinter, vår, sommer

Uten mat og drikke duger helten ikke

Heisann!

Nå er det faktisk bare 14 dager til avreise. Tenk det, om 14 dager sitter vi på Værnes flyplass med tårer i øynene og tenker hva i all verden det er vi har begitt oss ut på… Jaja, for sent å trekke seg nå! Nå har vi i det minste mat til turen, for i dag kom første bestilling på intet mindre enn 100 stk. fargerike poser fra Norsk Turmat. Alt fra jegergryte til kylling karri. Nå er det snart slutt på fredagstaco og mammas hjemmelagde pizza!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norsk Turmat har gitt oss gode priser på maten og vi gleder oss til å smake på alle disse herlige rettene! Vi skal dog ikke bare leve på Norsk Turmat, vi har også tørket vår egen mat så vi har noe å variere med 🙂

Kristian ankommer fantastiske Trøndelag nå på tirsdag, så da er det fullt fokus på å få det siste på plass og ikke minst pakke alle depot!

1 kommentar

  1. Mona Larsen

    Mamma lover deg hjemmelaget pizza når du kommer hjem Maiken??

© 2024 Norge på langs

Tema av Anders NorénOpp ↑