God lørdag!

Kristian har nå vært her i Stjørdal noen dager og han begynner allerede å legge om til trøndersk! Det betyr enten at jeg prater alt for mye, eller rett og slett at han synes trøndersk er utrolig fint, jeg holder en knapp på det siste!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er nå ferdig med å gå igjennom hele ruta og måle opp mellom alle depotene, noe som tar tid når det er snakk om 280 mil… Nå er det pakking av mat som står på planen. Begge er nok litt overrasket over hvor mye jobb det faktisk er i forkant av en slik tur, så nå skal det bli godt å komme i gang å få slappet av! For ja, denne turen handler om å slappe av, nyte naturen og ta en liten pause fra hverdagen. Det skal bli sabla godt å bare være, være tilstede, tenke over livet, legge alle bekymringer til side og glemme alt stress. Misforstå meg rett, det blir en tøff tur med mye slit, åpenbart!

Vi har også øvd oss på å sette opp telt, noe som er greit å ha litt flyt på om det plutselig blir snøstorm. I tillegg har vi vært ute å trampet litt i den herlige puddersnøen som ligger så fint her i Trønderlag. For øyeblikket er Kristian ute på en liten joggetur, imens jeg og mamma sitter inne og skravler og spiser snop – det blir lenge til neste gang…